0274 421 140

Tahunanui Hills - 2011

A positive transformation through renovation

It’s difficult to believe this is a renovation not a new build, so complete is the transformation. Previously dark, closed and dated, this home is now light, spacious and elegant, and worthy of its stunning panorama.

Vertical cedar cladding gives the exterior a modern, linear look. Inside, functional rooms including an office, bathroom, laundry and wine cellar occupy the back of the house, leaving the large open plan kitchen, dining and sunken lounge at the front bathed in sunlight.  Floor-to-ceiling sliding doors lead to an expansive deck surrounded by freestanding glass for an uninterrupted vista.

The kitchen, dominated by a remarkable over-sized marble work island, encompasses practicality and elegance and is complimented by a pantry room. The livings areas are abundant and varied and showcase the craftsmanship that went into this build, wood and stone complimenting each other to perfection.

Upstairs the seamless blend between old and new continues. Reconfiguration of some walls has improved light, space and storage, and this is particularly evident in the exquisite family bathroom and master bedroom.  The all-white colour scheme throughout highlights the simple perfection and quality of the workmanship in this home and emphasises its breathtaking views and tranquility.

Enquiry